KLUS- EN RENOVATIEWERKEN

Klus- en renovatiewerken

NAMFON nv is een bouwbedrijf, gespecialiseerd in renovatiewerken. Heeft u een oudere woning? Ook woningen worden niet gespaard door de tand des tijds. We doen niet alleen grote renovatieprojecten, maar ook kluswerken.

Wilt u ons inschakelen voor een specifieke opdracht? Dat kan. Denk hierbij aan kluswerken zoals afbraakwerken, metselwerken, gyprocwerken, pleisterwerken, schilderwerken, MDF afwerking, omkasten en ander schrijnwerk, laminaat of parket leggen, tegels plaatsen, badkamer betegelen, sanitaire toestellen installeren, lichtpunten verleggen, …

Woningrenovatie

Oudere woningen voldoen vaak niet meer aan de huidige comfort- en isolatievereisten. Wij assisteren u met plezier om uw woning volledig of deels te renoveren.

Bij een volledige woningrenovatie gaan het gebouw eerst strippen en vervolgens in een nieuw jasje steken. We kunnen het karakter van uw woning behouden of we kunnen er een totaal nieuwe look aan geven. 

PHOTO-2022-02-02-18-11-51 2
PHOTO-2022-02-02-18-02-25 6

Badkamerrenovatie

Onze specialiteit zijn badkamerrenovaties op maat. Een budgetvriendelijke badkamerrenovatie of liever een trendy, strakke badkamer? Het kan allemaal. Wij doen alles, van afbraak tot opbouw, elektriciteit, sanitair & verluchting.

Zolderrenovatie

U heeft een mooie ruimte op de zolder en u wilt die graag benutten? U wilt uw zolder omtoveren tot een afgewerkte kamer, speelkamer, slaapkamer, badkamer, bureau, … Als gespecialiseerde bouwfirma kunnen wij u hierbij helpen van A tot Z. Wat uw wensen ook zijn. Graag een gratis prijsofferte? 

PHOTO-2022-02-02-17-58-25 3
PHOTO-2022-02-02-18-00-30

Aanbouw & bijgebouwen

Mettertijd dromen we er allemaal graag van om onze woning uit te breiden. Dat kan een aanbouw zijn voor uw keuken uit te breiden, een aanbouw voor een garage of veranda… Of eventueel een tuinhuis of poolhouse op maat. Laat het ons weten en wij helpen u met het realiseren.

Vragen? Afspraak maken?