DAKWERKEN

Dakwerken

Een goede dakwerker gezocht? Ons team van ervaren & deskundige dakwerkers staan paraat om u verder te helpen.

Zowel voor grote dakwerken als dak herstellingen.

Wat kosten dakwerken?

Dakwerken en de bijbehorende prijzen hangen af van vele variabelen, zoals het type dakbedekking, de grootte van het dak, de locatie, en de specifieke werkzaamheden die nodig zijn.

Hieronder vind je een algemene overzicht van de meest voorkomende dakwerken en een indicatie van de gemiddelde kosten weergeeft.

Let op, deze prijzen zijn louter indicatief en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden van jouw project.

Voor specifieke dakprojecten en de meest actuele prijzen is het raadzaam om direct offertes door het offerteformulier op deze pagina in te vullen.

Soort Dakwerk Beschrijving Richtprijzen
Nieuwe dakbedekking Het plaatsen van nieuwe dakbedekking op een bestaand dak. €30 – €150 per m²
Dakrenovatie Gedeeltelijke of volledige vernieuwing van het dak, inclusief constructie en bedekking. €2.000 – €15.000 (afhankelijk van de omvang en het type dak)
Dakreparatie Herstellen van schade aan het dak, zoals lekkages of beschadigde dakpannen. €150 – €750 (afhankelijk van de aard van de reparatie)
Dakisolatie Aanbrengen van isolatiemateriaal onder de dakbedekking om energie-efficiëntie te verbeteren. €20 – €50 per m²
Dakraam plaatsen Het installeren van een dakraam of veluxraam voor meer licht en ventilatie. €500 – €2.500 per raam
Dakgoot vervangen of repareren Vervangen of repareren van beschadigde dakgoten. €25 – €75 per lopende meter
Groendak aanleggen Het installeren van een begroeid dak, wat bijdraagt aan isolatie, biodiversiteit, en waterbeheer. €45 – €200 per m²
Schoorsteen renovatie Renovatie of reparatie van de schoorsteen, inclusief voegwerk en loodwerk. €500 – €2.500 (afhankelijk van de werkzaamheden)
Zonnepanelen installeren Het plaatsen van zonnepanelen op het dak voor het opwekken van zonne-energie. €4.000 – €12.000 voor een standaardsysteem

Dak hersteldienst

Is er schade aan uw dak? Liggen uw dakpannen los door hevige wind of storm? Lekt uw dak of dakgoot? Is uw schoorsteen omgewaaid?

Contacteer ons voor al uw dak herstellingen. We helpen u zo snel mogelijk verder.

Dakisolatie

Dakisolatie is mogelijk langs de binnen- en buitenzijde van het dak. Bij een nieuw dak (nieuwbouw) wordt er steeds een maximale dakisolatie voorzien. Bij renovaties bekijken we wat de wensen & mogelijkheden zijn voor uw dak/zolder.

Voor dakisolatie zijn er ook premies beschikbaar die het isoleren van uw dak nog interessanter maken.

Dakreiniging

Ziet uw dak er helemaal niet meer proper uit? Met de jaren blijft er veel vuiligheid op uw dak liggen. Een dakreiniging laat uw dak er weer als nieuw uitzien en bovendien zorgt het ook voor een langere levensduur van uw dak.

Platte & hellende daken

U kan ons contacteren voor dakwerken aan zowel hellende als platte daken. Gaande van de plaatsing van een nieuw dak, het bouwen van dakconstructies, dakrenovaties en dak herstellingen.

Dakgoten

Koper- en zinkwerken zijn een vak apart. Ons vakmanschap garandeert u perfect uitgevoerde kopen- en zinkwerken. Uw dakgoot reinigen, herstellen of een nieuwe plaatsen? Het is een kolfje naar onze handen!

Dakramen & koepels

Dakramen (velux) en koepels zorgen voor extra lichtinval op de zolder. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw dakramen of koepels niets afdoen aan uw dakisolatie.

Premies & BTW-korting

Heeft u een woning die ouder is dan 10 jaar? 

De kans is groot dat u in aanmerking komt voor een verlaagd BTW tarief van 6% i.p.v. 21%. Werkuren en materiaal (aangekocht door de bouwfirma of bouwonderneming) kan onder de voorwaarden die gelden worden gefactureerd aan 6% aan u.

Indien u ook structurele wijzigingen aanbrengt, kan u in aanmerking komen voor de renovatiepremie.

Waarom kiezen voor Namfon?

De website van Namfon behoort toe aan een netwerk van vakmensen in heel Vlaanderen: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Hierdoor kan iedereen bij ons terecht voor kwaliteitswerk.

Naast dakwerken bieden wij ook diensten aan op het gebied van klus- en renovatiewerken, totaalrenovaties, gevelrenovaties en tegel- en klinkwerken.

Hoe werkt het?

1) Plaats uw aanvraag op onze website.

2) Wij sturen deze door naar onze aangesloten bouwaannemers.

3)  Ontvang tot 3 offertes en kies met wie je wil samenwerken (steeds vrijblijvend).

  OFFERTE DAKWERKEN

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Heeft u een hellend of plat dak?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Wat kunnen we u bieden:

  A tot Z
  Opvolging van uw project van A tot Z.

  Personeel
  Deskundige medewerkers die continue verdere opleiding krijgen.

  Kwaliteit
  Eerlijk, betrouwbaar, no-nonsense, duidelijke afspraken & scherpe prijzen.

  Transparantie
  Goede afspraken, maken goede vrienden. We hanteren een no-nonsense aanpak, duidelijke communicatie en “ouderwetse” service.