Badkamerrenovatie Kampenhout

Badkamerrenovatie Kampenhout

Droomt u van een nieuwe badkamer? Als u op zoek bent naar een aannemer of badkamer installateur voor uw badkamerrenovatie in regio Kampenhout, dan zit u hier op de juiste website.

Renovatie badkamer Kampenhout

Onze specialiteit zijn badkamerrenovaties op maat. Een budgetvriendelijke badkamerrenovatie of liever een trendy, strakke badkamer? Het kan allemaal. Wij doen alles, van afbraak tot opbouw, elektriciteit, sanitair & verluchting.

Heeft u een ontwerp laten maken voor de renovatie van uw badkamer en zoekt u een installateur? Of heeft u zelf een concreet idee hoe u uw badkamerrenovatie wilt aanpakken?

Wij komen vrijblijvend graag tot bij u in Kampenhout om alles te bespreken, details uit te werken en correcte opmetingen te doen. Vervolgens krijgt u een gratis prijsofferte voor uw badkamerrenovatie.

Installateur badkamerrenovatie Kampenhout

Totale renovaties van badkamers zijn onze specialiteit. Wij zorgen voor alles van A tot Z voor uw badkamerrenovatie. Van afbraakwerken tot het plaatsen van uw nieuwe sanitaire toestellen. U kan ons uiteraard ook inschakelen voor bepaalde werkzaamheden. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals afbraak, gyproc- en pleisterwerken, schrijnwerk, sanitaire installaties, verlichting, betegelen, vloer leggen, …

Bent u benieuwd naar de prijs voor uw badkamerrenovatie? Aarzel dan zeker niet en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak bij u in Kampenhout;

Badkamerrenovatie Kampenhout?
Vragen? Afspraak maken?