Badkamerrenovatie Erps-Kwerps

Badkamerrenovatie Erps-Kwerps

Droomt u van een nieuwe badkamer? Als u op zoek bent naar een aannemer of badkamer installateur voor uw badkamerrenovatie in regio Erps-Kwerps, dan zit u hier op de juiste website.

Renovatie badkamer Erps-Kwerps

Onze specialiteit zijn badkamerrenovaties op maat. Een budgetvriendelijke badkamerrenovatie of liever een trendy, strakke badkamer? Het kan allemaal. Wij doen alles, van afbraak tot opbouw, elektriciteit, sanitair & verluchting.

Heeft u een ontwerp laten maken voor de renovatie van uw badkamer en zoekt u een installateur? Of heeft u zelf een concreet idee hoe u uw badkamerrenovatie wilt aanpakken?

Wij komen vrijblijvend graag tot bij u in Erps-Kwerps om alles te bespreken, details uit te werken en correcte opmetingen te doen. Vervolgens krijgt u een gratis prijsofferte voor uw badkamerrenovatie.

Installateur badkamerrenovatie Erps-Kwerps

Totale renovaties van badkamers zijn onze specialiteit. Wij zorgen voor alles van A tot Z voor uw badkamerrenovatie. Van afbraakwerken tot het plaatsen van uw nieuwe sanitaire toestellen. U kan ons uiteraard ook inschakelen voor bepaalde werkzaamheden. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals afbraak, gyproc- en pleisterwerken, schrijnwerk, sanitaire installaties, verlichting, betegelen, vloer leggen, …

Bent u benieuwd naar de prijs voor uw badkamerrenovatie? Aarzel dan zeker niet en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak bij u in Erps-Kwerps;

Badkamerrenovatie Erps-Kwerps?
Vragen? Afspraak maken?