Terras aanleggen Diegem – Oprit aanleggen Diegem

Terras aanleggen Diegem

Terras aanleggen? NAMFON nv is gespecialiseerd in de aanleg van terrassen regio DiegemWe luisteren eerst naar uw wensen en vervolgens adviseren we u naargelang uw situatie, budget en voorkeuren.

Oprit aanleggen Diegem

Oprit aanleggen Diegem? Of een tuinpad, tuintrap, parking of andere verhardingen laten aanleggen? Het kan allemaal. Uw oprit of terras is in goede handen. Wij gaan steeds zorgvuldig te werk. We zorgen voor de nodige voorbereidende grondwerken en leggen dan uw oprit of terras.

Klinkers – tegels – Kasseien – hout – beton – asfalt – …

Qua materialen, plaatsen en know-how kan u bij ons rekenen op meer dan 20 jaar ervaring. We weten dus als geen ander wat de aandachtspunten zijn bij elk project. Wij hebben dan ook ervaring het leggen van terrassen en opritten in alle soorten materialen: klinkers, tegels, kasseien, hout, beton, asfalt, steentjes, dolomiet,  … Of eventueel een combinatie van verschillende materialen?

Oprit & terras aanleggen regio Diegem

Een oprit of terras aanleggen is toch wel een stiel voor vakmannen. Al zeggen we het zelf. Het oppervlak moet zo waterpas mogelijk liggen en het is cruciaal om verzakking te voorkomen.

Steekt er een regenpunt of septische put onder de grond? Pas dan op wanneer daar een wagen op geparkeerd staat. Om ongelukken te vermijden, wordt er best eerst een verharding voorzien die het gewicht van de wagen kan dragen.

We denken graag met u mee om de beste oplossing aan te bieden. We komen dan ook graag vrijblijvend tot bij u in regio Diegem.

Oprit of terras aanleggen in Diegem?
Vragen? Afspraak maken?