Gevelrenovatie Merchtem

Gevelrenovatie Merchtem

Heeft u dringend nood goed uitgevoerde gevelrenovatie in Merchtem? Of heeft u een nieuwbouw woning en zoekt u een aannemer voor het plaatsen van gevelbekleding & voegwerken? Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in gevelrenovatie in regio Merchtem & omstreken.

Er zijn verschillende soorten van gevelwerken & gevelrenovaties. Stel dat u uw gevel verouderd is, dan is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een gevelreiniging i.p.v. een gevelrenovatie. Dat bespaart u aanzienlijk wat geld en het resultaat is dat uw gevel er toch ook als nieuw zal uitzien.

Gevelbekleding, gevelrenovatie & gevelisolatie

Gevelbekleding, gevelrenovatie & gevelisolatie & gevelreiniging. We doen alle soorten gevelwerken.

Qua gevelbekleding plaatsen wij alle type materialen: crepi (gevelbepleistering), spuitkurk, steenstrips, leien, bakstenen, sidings, hout, aluminium, zink, inox, koper, PVC, vezelcement, … Indien gewenst zorgen wij ook voor perfect uitgevoerde voegwerken.

Gevelrenovatie met gevelisolatie

Als u een oudere woning heeft en u wenst een nieuwe gevelbekleding te plaatsen, dan is dit ook een uitgelezen kans om uw gevel te isoleren. Met de steeds strenger wordende energienormen, is de plaatsing van gevelisolatie één van de beste ingrepen die u kan doen. Bovendien heeft u in vele gevallen ook recht op premies van de overheid waardoor een gevelrenovatie met gevelisolatie nog interessanter wordt.

Aanbod gevelwerken:

Gevelrenovatie

Gevelisolatie

Voegwerken

Gevelreiniging

Crepi

Spuitkurk

Bakstenen

Steenstrips

Hout

Sidings

PVC

Metalen

Vragen? Afspraak maken?